Принц Хари и Coldplay: Една очаквано добра комбинация

Принц Хари и Coldplay се оказаха една очаквано добра комбинация, а това бе повече от видно на концерт снощи.

Британският престолонаследник и неговата благотворителната организация “Сентибейл” бяха организирали събитието в помощ на Лесото. Концертът се състоя в двореца Кенсингтън в Лондон, а Coldplay са били поканени лично от Хари. Принцът се качи на сцената в края на музикалното събитие.

“Благодаря, че стояхте на дъжда, благодаря на хора, че дойде от далечно Лесото. Благодаря и на Coldplay, благодаря Ви толкова много, разтърсихте двореца!”, каза принцът, след като прегърна вокалиста Крис Мартин. Той остана на сцената по време на изпълнението на песента им Up&Up, но така и не се включи в пеенето.

Хари разкри и повече за своята инициатива. “Тази вечер ще научите нещо за Лесото – красиво планинско кралство, което посетих за пръв път на 19 г. Това, което видях, беше страна с големи предизвикателства, с млади хора с ограбено детство, които трябва да работят, заради крайна бедност или защото единият или двамата им родители са умрели от СПИН… Това, което запомних обаче, беше държава, изпълнена с веселие. Държава, която посреща предизвикателствата с топлина, оптимизъм и кураж”.