Принц Чарлз е бил този, който е отправил расистки коментари за сина на Меган и Хари

Нова книга разкри повече за драмата по темата расизма в кралското семейство.

По-рано тази година в скандалното си интервю за Опра Уинфри Меган Маркъл разкри част от нещата, които са останали зад кадър от времето й в кралското семейство. Един от най-шокиращите детайли, за които тя разказа, бяха расистките коментари от страна на някой във фамилията, който тя отказа да назове по име.

Още по темата: Най-скандалните признания по време на интервюто на Меган и Хари за Опра

“Имаше притеснения за цвета на кожата на Арчи, преди той да се роди”, сподели тогава херцогинята. Сега в книгата “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan” Кристофър Андерсън разкрива, че човекът, който е питал Меган по темата, е бил именно принц Чарлз, както много таблоиди спекулираха вече.

Авторът на книгата споделя, че източник в двореца му е разказал за разговор между Чарлз и Камила в деня на годежа на Меган и Хари.

“Чудя се как ще изглеждат децата им. Какъв би бил цветът на кожата им?” – това се питал Чарлз, както гласи текстът в книгата. Въпреки това Андерсън допълва, че смята разговорът за невинен, но превърнат в нещо по-голямо заради намесата на медиите.

Вече имаме и коментар от страна на говорител от името на принц Чарлз, който пред New York Post споделил, че всичко написано е “измислица и не заслужава да се обсъжда”.