Приказните имоти на Шарлот Казираги

Красивата принцеса Шарлот Казираги в момента е в очакване на второто си дете и е сгодена за неговия баща.

31-годишната аристократка от Монако няма защо да се притеснява за това къде ще се приюти новото й семейство. Заедно със сина си на 4 годинки от предишна връзка, с новия си годеник Димитри Расам и бъдещото им дете, тя би могла да избере всяко едно от невероятните им жилища в три европейски държави.

Фермата в Сен Реми дьо Прованс
Китното малко градче се намира в подножието на Алпите. А имотът там е закупен от майката на Шарлот принцеса Каролина през 1990 г., след смъртта на съпруга й Стефано Казираги, който загива при инцидент с катамаран. Опечалената Каролин е привлечена от спокойствието на отдалеченото градче и купува там ферма задецата си Шарлот и Пиер.

Апартаментът на левия бряг на Сена
Говори се, че жилището е обзаведено изключително пищно. Точно там в момента живеят Шарлот, синът й Рафаел и Димитри, като често са забелязвани да се разхождат в района и да хапват в някой от местните ресторанти.

Розовата вила в Монако
Имението в историческия център на Монако е в неокласически стил и в розов цвят. Наблизо е и имението на Стефани Монакска.

Къщата в Барбизон
Град Барбизон е разположен в централната част на Северна Франция, а къщата на Шарлот там е купена през 2016-а година. Заедно с Димитри, тя често отскача до там, за да се наслади на спокойствието. Къщата й никога не е била фотографирана, но е известно, че интериорът й е смесица от семейни антики на Казираги и нови придобивки.

Шатото на остров Пантелерия, Италия
Maison Carole Bouquet e 20-акрово шато със собствени лозя, собственост на майката на Димитри, актрисата Карол Буке. Говори се, че именно на италианския остров, който се намира в Средиземно море между Сицилия и Тунис, ще бъде сватбата на Димитри и Шарлот.

Имението във Мей-сюр-Сен, Франция
Простиращо се върху 670 квадратни метра, то е принадлежало на Карл Лагерфелд, преди да го продаде на Каролина и третия й съпруг Ърнс Аугуст. Къщата с каменна фасада е построена през 1749-а, дълги години е била дом на Шарлот и братята й, както и на дъщерята на Ърнст – принцеса Александра.