Приказката за Джиджи и Зейн приключи

Една от любимите ни двойки шоубизнеса сложи край на любовта си. Джиджи Хадид и Зейн Малик обявиха своята раздяла.

И двамата споделиха официално изявление, с което потвърдиха слуховете в последния месец, че има проблеми в рая.

“Джиджи и аз имахме невероятно значима, изпълнена с любов и забавление връзка и тая огромно уважение и обожание към Джиджи като жена и приятел. Тя има такава невероятна душа,” заяви Малик в официално съобщение, което сподели във вторник. “Благодарен съм на всичките ни фенове за уважението в този труден момент и нашето уединение. Бихме искали тази новина да дойде първо от нас. Обичаме ви всичките.”

Любовта на Джиджи и Зейн покорява Vogue

Хадид също проговори за тяхната раздяла и публикува дълго и трогателно съобщение в Twitter.

“Съобщенията за една раздяла често звучат безлично, защото няма начин или думи, които да опишат това, през което двама души преминават в продължение на няколко години… не само в една връзка, но и в живота като цяло”, пише тя. “Винаги ще бъда благодарна за любовта, времето и житейските уроци, които със Зейн споделихме. Не му желая нищо друго освен най-доброто и ще продължа да го подкрепям като приятел, към когото тая огромно уважение и любов.”

VOGUE задава 73 въпроса на Джиджи Хадид

Слухове за проблеми между Джиджи и Зейн се появиха наскоро, след като изпълнителят публикува снимка на Instagram с коментар: “Когато животът ви подхвърли лимони, хванете ги, за да не ви ударят в лицето”. Тогава близки до двойката споделиха пред The Sun, че двамата са изключително заети и именно натоварените им работни графици са причината да се разделят.

Tова не е първата раздяла на двойката, която си сложи край на отношенията си и през 2016 година. Малко след това обаче, двамата отново се събраха.