Приказката на Брадли Купър и Ирина Шейк е към своя край

Нещата между двамата не са толкова розови колко изглеждат

Само преди седмица бе премиерата на хитовия римейк “Роди се звезда” с участието на Брадли Купър и Лейди Гага. Отзивите за филма бяха повече от положителни, а приходите за актьорите направо главозамайващи.

Брадли очевидно е получил много добро възнаграждение, щом часове след премиерата стана известно, че е направил изключително щедър подарък на своята съпруга Ирина Шейк.

Новият дом на младото семейство явно не е достатъчен, за да закрепи отношенията им, които според близки на двойката, са много влошени и от месеци насам: “Те са нещастни заедно. Така е от месеци. Той вече не пие и се интересува от духовното, а тя иска постоянно да излиза“, споделиха източници пред Page Six.

Същите източници предполагат, че спирането на алкохола и стреса от последния филм се отразяват зле на актьора и това рефлектира върху отношенията му с Ирина. Възможно е и близо 10 години по-младия руски модел все още да го влече нощния живот и лудите партита, въпреки че само преди година на бял свят се появи дъщерята на Брадли и Ирина.

Дали приказката им е просто в застой или върви към своя край, предстои да разберем.

Снимки: Profimedia