Принц Уилям за Кейт: “Тя е страхотна майка!”

Макар животът с две малки деца да не е никак лесен, Кейт Мидълтън се справя страхотно с новата си роля.

Това заяви принц Уилям в понеделник. Принцът наскоро започна новата си работа като пилот на хеликоптер линейка и по този повод журналистите успяха да му зададат няколко въпроса за семейния живот след раждането на принцеса Шарлът.

Уилям призна, че грижата за две деца на възраст под 2 години е предизвикателство, с което съпругата му успява да се справи перфектно. “Сега отговорността е двойна, особено когато Джордж е наоколо. Той е една малка маймунка”, казва гордият татко.

И добавя: “Фантастично е човек да има такова хубаво семейство и съм толкова развълнуван. Кейт се справя страхотно като майка и много се гордея с нея.”  Уилям призна още, че му е трудно когато сутрин трябва да излезе за работа и да остави съпругата си и децата. Той дори намекна, че с Кейт не изключват да имат и трето дете. “Е, току що се роди второто. Но не се знае какво ще се случи в бъдеще.”

На новата си работа, Уилям ще ползва за база летището в Кеймбридж. Периметърът му ще включва Норфолк, Съфолк, Кеймбриджшайър и Бедфордшайър. Принцът ще дарява цялата си заплата за благотворителност.


Снимки: Profimedia


Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява без бебето

Тоалетите, които Кейт Мидълтън носи повече от веднъж