Принц Уилям с разкрития за бебето

Принц Уилям, който стана баща за първи път през юли 2013-та, обясни, че появата на новия член на фамилията напълно ще промени нещата.

Престолонаследникът, който Кейт Мидълтън ще дари с второ бебе идния месец, сподели очакванията си по време на поредните официални ангажименти в Южен Лондон.

“Говорихме за това, че отново ще става баща”, разкри 40-годишната Клаудия Френч, която срещна принца по време на обиколката. “Той каза: “Първият път се учиш, вторият е повратна точка”.

Клаудия, която е била придружена от своята малка дъщеря Лили, добави, че Уилям я разпитвал за детето. “Уилям ме питаше дали Лили е на същата възраст като принц Джордж”, обяснява тя. “Аз потвърдих и той ме попита дали тя е започнала да ходи”.

32-годишният херцог също така е признал, че “няма да мине много време” докато принц Джордж се сдобие с по-малък брат или сестра.

Уилям и Кейт оказаха своята подкрепа за младите хора в Южен Лондон, посещавайки в Дептфорд, Джипси Хил и Сиденхам, за да видите от първа ръка как няколко благотворителни организации помагат и предоставят услуги за младежи в училищата и местните общности.

Снимки: Profimedia
Любовната история на Уилям и Кейт
Модната еволюция на Кейт Мидълтън
Стилът на бременната херцогиня