Принц Уилям: “Не съм се чувствал по-щастлив!”

След като късно снощи стана ясно, че Кейт и Уилям са се сдобили със син, празненствата мигновено обхванаха цяла Великобритания. 

Щастливият баща побърза да отправи официално обръщение към медиите, в което споделя, че никога в живота си не се е чувствал по-щастлив. Принцът е прекарал нощта в болницата, неотлъчно до жена си и новородения си син.  

Кралицата също сподели колко е радостна от новината, че отново е станала прабаба. Принц Чарлз не можел да си намери място от радост и е изключително горд, че става дядо за пръв път.
Радостната вест предизвика множество празненства из цялото Oбединено кралство. Тълпи от почитатели се събраха пред Бъкингамския дворец, нетърпеливи да видят официалното съобщение, с което кралският двор обявява появата на бебето. 






Различни забележителности в Лондон, сред които символът на града, Окото на Лондон, светнаха в синьо, червено и бяло, за да ознаменуват раждането на наследника на короната. По-късно днес в кралските паркове в столицата трябва да се чуят и празнични салюти. 
Междувременно се очаква майката и бебето да напуснат болницата днес. Младото семейство и новият му член ще се преместят в апартамента си в двореца Кенсингтън, който в момента търпи реновация за над 1,5 милиона долара. 
Снимка: Profimedia 
Светът отбелязва раждането на бебето на Кейт
Кейт Мидълтън преди принц Уилям
Вдъхновяващият стил на бременната Кейт Мидълтън
Любовната история на Уилям и Кейт