Принц Хари: Искам деца точно сега

Раждането на малката принцеса Шарлът Елизабет Даяна е разнежило нейния чичо – принц Хари, тъй като той направи трогателно признание.

Един от най-желаните ергени в света заяви, че вече иска да има деца и най-накрая да намери подходящата половинка. Това признание той направи по време на визитата си в Нова Зеландия. В момента той се е отдал на почивка след дългогодишната си военна кариера.
Хари сподели, че раждането на второто дете на Уилям и Кейт – принцеса Шарлот, е увеличило желанието му за негово собствено семейство и това го кара да се чувства “на кръстопът”. “Разбира се, бих се радвал да имам деца точно сега, но има процес, през който всеки трябва да премине преди това да се случи“, сподели той.
30-годишният принц се раздели със своята приятелка Кресида. Той е известен със своя непокорен нрав и дори е определян като принцът-бунтар. Откакто е ерген, медиите във Великобритания са му лепнали етикета “принцът, който вечно купонясва”. “Никога не съм искал да бъда определян по този начин“, категоричен е Хари.
Снимки: Profimedia