Приянка Чопра: Скоро трябва да забременея

Откакто Приянка стана г-жа Джонас, а и още преди това, се зародиха слуховете, че тя е бременна или ще забременее в най-скоро време.

Приянка и Ник се ожениха… отново

Двамата с Ник Джонас упорито отхвърляха слуховете, но в едно интервю пред People, след премиерата на най-новия й филм “Isn’t it romantic”, индийската красавица говори открито по темата:

“И двамата знаем, че това е нещо, което трябва да се случи скоро, но не сме вманиачени в темата”.

Приянка разкри още, че младоженците са във фаза “меден месец” и за сега се наслаждават на брака си, работят усърдно, а детето ще дойде когато му е времето и всичко ще се случи по естествен път. 

Скромността краси Приянка Чопра

Винаги съм казвала – човек предполага, Господ разполага. Затова и не бързам. Със сигурност искаме деца и когато е писано, ще се случи”, допълва Приянка. Нека припомним, че двамата с Ник имат 10 години разлика и това лято Приянка навършва 37, а съпругът й 27.

Ник обаче няма да е първият от братята Джонас, който да стане баща – 31-годишният Кевин вече има две деца със съпругата си Даниел – Алена на 5 и Валентина на 2 години. Джо Джонас, от друга страна, е женен от близо 3 години за Софи Търнър, но двойката не е коментирала темата за деца.

Fashion Gallery