Прея създаде саундтрака на лятото

Времето да слушаме песента “Не сега” е точно сега.

Това лято, а и месеците преди него, никак не беше типично и точно затова се обръщаме към музиката за спасение от тъжните моменти и стреса.

Затова и въпреки затрудненията певицата Прея издава новата си песен “Не сега”, създадена по време на пандемията.

“Заради създалата се ситуация, изглеждаше сякаш няма да успея да реализирам този проект в летния сезон, както беше планувано. Бях се обезкуражила, но един ден си го бях пуснала и си казах, че това парче е родено, за да бъде слушано под лъчите на топлото лятно слънце”, споделя 25-годишната изпълнителка.

Музиката и аранжиментът на песента е на Денис Попстоев, инструменталът е дело на Петър Йотов, а текстът е писан от самата Прея.

Само в рамките на първите часове след премиерата на песента, видеото, изпъстрено с ярки цветове и лятно настроение, събра хиляди гледания, а заедно с тях дойде и одобрението на феновете.

Като заговорихме за видеото, дело на Жоро Пеев, в него виждаме много кадри, които Прея сама е заснела, а за допълнителните ефекти са добавени специални филтри за Instagram, които вече могат да се използват от всички, които харесаха песента.

Това парче е само началото на още много изненади, които Прея е запланувала. Съвсем скоро изпълнителката ще представи още един сингъл, който ще бъде последван от EP през зимата.

Песента ще бъде изпълнена за първи път на живо на 21-ви август в клуб “Ментол“, Варна.