Пребиха Иво Аръков

Любимият доскоро мъж на Мика Стоичкова – Иво Аръков е бил нападнат и пребит тази нощ.

Истински екшън се е разиграл с актьора тази нощ в столичния квартал “Манастирски ливади”, потвърждават от МВР. Звездата от сериала “Фамилията” бил придружаван от свой приятел, когато трима неизвестни мъже ги нападнали с метални пръти и ги пребили.

Чаровният актьор веднага е бил приет във Военно-медицинска академия. Слава Богу, нараняванията са били по-леки и актьорът е бил освободен за домашно лечение. В момента полицията разследва инцидента.

Самият актьор също потвърди, че случаят е свързан именно с него. Той сподели във Facebook: “Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава богу не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре. С това завършвам всякакви коментари по темата, благодаря!”

Неотдавна Иво и дъщерята на Христо Стоичков – Мика, се разделиха. Двамата бяха заедно близо година и изглеждаха повече от щастливи. На раздяла те признаха, че още се обичат, но странични фактори и хора са причината да се разделят.

Може би този инцидент ще ги накара да се съберат отново!