Потвърдено: Кейт Мос е следващото зайче на Playboy

Вече е потвърдено! Следващото Playboy зайче ще бъде Кейт Мос.

Фотосесията ще съвпадне с 60-годишнината на списанието, както и 40-ия юбилей на блондинката. Супермоделът ще излезе в двойния брой на изданието за януари-февруари 2014.

Редакционният директор на Pleyboy Джими Йелинек сподели пред Los Angeles Times, че Кейт е най-добрият избор за корица на списанието.

Това е глобален бранд. Имаме нужда от световна икона, за да отбележим подобаващо неговия юбилей. От това изхождахме при избора си. Говорим за “лицето” на Burberry, най-големият супермодел в света, който ще се появи на корицата на Playboy. Тя е идеалната личност, която да даде началото на следващите 60 години на изданието… Всичко започна с Мерилин Монро на корицата преди 60 години, икона на своето време. Сега имаме Кейт Мос!”, обясни Йелинек.

“Тя е световна знаменитост, емблематична е с това, че обединява сексуалността и първокласният професионализъм. Това е идеално за нас”, обяснява създателят на мъжката библия.

Запознати разказват, че Мос вече е заснела корицата на Playboy. Това е станало още през юни. Автори на фотосесията са фотографите Мерт Алас и Маркус Пигот, с които Кейт отдавна е приятелка.

Андреа е корица на новия Playboy!
Българският Playboy засне фотосесия по време на парти