Последно сбогом с Пол Уокър

Семейството и най-близките хора на актьора Пол Уокър ще си вземат последно сбогом с него този уикенд на частна церемония в Холивуд Хилс.

Актьорът ще бъде кремиран, а след това тленните му останки ще почиват в гробището Форест Лоун Мемориъл Парк. 

Друга церемония в тесен кръг ще бъде посетена само от семейството и най-близките му приятели, като няма да бъдат допускани журналисти и фотографи. 

Тази седмица стотици фенове продължаваха да се събират на мястото на катастрофата, която уби Пол и неговия бизнес партньор Роджър Родас на 30-ти ноември. Проведе се и парад на автомобили, като много от тях бяха тунинговани и в стил “Бързи и яростни”, а участниците заявиха, че именно ролята на Пол и филмите са провокирали тяхната любов към колите и състезанията, ето защо са решили да му отдадат чест по този начин. 
Междувременно нелепата кончина на Уокър стана причина за спирането на продукцията на седмия филм от поредицата “Бързи и яростни”. В момента тече пренаписването на сценария, а снимките се очаква да бъдат възобновени през късния януари. 
От продукцията искат да изпратят Пол и героя му подобаващо, използвайки вече заснетите му сцени. 
Universal Studios са вложили над 150 млн. долара във филма и не могат да си позволят да не е готов до лятото на 2014 г. Засега обаче никой от говорителите им не се наема да даде точна дата за премиера. 
Снимка: Profimedia