Порицаха Златка Димитрова заради гола снимка преди Великден

Навръх Велики четвъртък, моделът Златка Димитрова и тв водещата Цвета Кирилова влязоха в спор заради гола снимка.

Според Кирилова, този кадър не е уместен точно преди Великден.

Водещата на Нова е изпратила на Златка лично съобщение в отговор на публикувана от плеймейтката снимка. На нея Златка е показала краката и корема си, за да се похвали с резултата от тренировките си във фитнеса.

“Страстната седмица е все пак”, гласи коментарът на Цвета Кирилова. Тя го е изпратила като лично съобщение до Златка, която обаче, засегната, го публикува в профила си със съответния коментар.

“Не съм човек, който влиза в конфликти, но ще отговоря така – не мисля, че е грях да показваш резултатите от тренировките си, когато именно поради тази причина те следват хиляди хора и очакват именно това от теб. Нима големите спортисти, които също позират, трябва да бъдат изгорени на клада?!’ – брани се Златка Димитрова.

“Аз също съм вярващ човек и като такъв знам едно – вярата е преди всичко смирение и приемане. Не виждам къде е моят лош пример, докато в Страстната седмица някои вършат истински престъпления.. Какво мислите вие?”.

Също като снимката й обаче, и коментарът на Златка повече изглежда като начин да привлече трафик към профила си, отколкото да сложи началото на смислен дебат. Не че кадърът на голите й бедра е престъпление. Но по време на Страстната седмица действително би могла да отложи точно този тип кадри, които дразнят по-традиционно настроените й последователи.

И най-вече, по-етично би било да отговори с лично съобщение, ако държи на това.