Поредна раздяла за Дженифър Лоурънс

Носителката на “Оскар” Дженифър Лоурънс и фронтменът на Coldplay Крис Мартин са се разделили за втори път, съобщават американските медии.

24-годишната звезда от “Игрите на глада” и бившият съпруг на Гуинет Полтроу бяха решили да дадат втори шанс на отношенията си, след като за пръв път скъсаха през октомври 2014. Два месеца след това, по коледните и новогодишните празници, двойката беше забелязана на вечеря, което накара много от феновете им да решат, че всичко във връзката им вече е наред. 
Очевидно обаче разстоянието отново го е разделило. Източник споделя пред US Weekly, че тъй като Дженифър работи непрекъснато, рядко им остава време да се виждат. Актрисата снимаше третата си лента с режисьора Дейвид О. Ръсел в САЩ, докато Крис често можеше да бъде забелязан в Лондон, където твори. Този уикенд музикантът посети фестивала Гластънбъри в компанията на приятели, а самата Дженифър от няколко седмици е в Ню Йорк, където упорито си търси жилище. 
Люис Хамилтън и Крис Мартин на Гластънбъри
Източникът допълва, че двамата вероятно ще си останат близки приятели, тъй като Лоурънс запази добри отношения с колегата си Никълъс Холт, с който също се събира и разделя два пъти. 
Крис Мартин наскоро пък беше забелязан да се весели в компанията на Кайли Миноуг в Лондон, което разпали слуховете за евентуален романс между музикантите. 
Снимки: Profimedia