Пол Уокър от “Бързи и яростни” загина в жестока катастрофа

Холивудската звезда Пол Уокър е загинал в трагичен инцидент в събота.

Шокиращата новина беше потвърдена от екипа на 40-годишната звезда. По жестока ирония на съдбата, красивият актьор от “Бързи и яростни” намери смъртта си именно на пътя. 
Пол, 40, се е возил в колата на свой приятел, когато автомобилът катастрофира, следва експлозия и колата избухва в пламъци. И двамата мъже са загинали на място.
Инцидентът е станал около 3:30 следобед в събота в Калифорния. 
“С натежали от болка сърца трябва да потвърдим, че Пол Уокър почина днес в трагичен инцидент, докато се връщал от благотворително събитие на своята организация Reach Out Worldwide”, се казва в съобщение на фейсбук страницата на Пол. “Той е пътувал в колата на свой приятел, в която и двамата са загубили живота си. Благодарни сме за търпението ви, тъй като и ние самите сме потресени повече, отколкото можем да повярваме от тази новина”.
“Днес бях с Пол. Той беше заобиколен от приятели, говореше за коли, смееше се и гледаше как хиляди подаръци бяха донесени, за да ги раздадат на децата. Новината е ужасно тъжна. Светът изгуби един ангел, а Раят прие един. Ще продължа да работя за благотворителната организация на Пол за да се помни колко много той обичаше хората, и най-вече децата”, е написал под новината известният бизнесмен Бил Таунсенд.
Синеокият Пол се превърна в любимец на феновете на “Бързи и яростни”, а поредицата пожъна такъв успех, че през 2014 предстоеше да излезе седма част с негово участие.
Снимка: Profimedia
Малкълм получил втори инсулт
Д-р Мъри: Джако се самоуби
Джерард Бътлър идва у нас
Келан Луц: Обичам шопска салата, но не и чалга