Пол Ръд е новият най-сексапилен мъж в света

“Възприемам себе си на първо място като съпруг и баща. Това обичам най-много”, споделя Пол Ръд.

Всички обичат да се шегуват с 52-годишния актьор и с факта, че той сякаш никога не остарява. Спомняме си го в ролите му в “Halloween: The Curse of Michael Myers”, “Clueless” и “Friends”, а оттогава той се е променил изключително малко, запазвайки през годините чаровната усмивка и дълбокия поглед.

Вероятно и точно тази негова суперсила му е помогнала да спечели новата си титла – най-сексапилният мъж на света.

Днес от People обявиха, че звездата от “Ant-mаn” е тазгодишният им избор за най-сексапилен мъж на земята, а Пол приема титлата с типичния за него хумор.

“Надявам се, че сега ще бъда поканен на тези секси вечери с Клуни, Пит и Б. Джордан. Предполагам и че ще съм на повече яхти. Развълнуван съм да разрасна своя яхтен живот”, шегува се той.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Въпреки новата титла той продължава да вижда себе си на първо място като съпруг и баща. “Когато не работя, прекарвам време със семейството ми. Това обичам най-много”, споделя Ръд.

Разкрива, че съпругата му е имала забавна реакция, когато е научила, че е омъжена за най-сексапилния мъж. “Беше смаяна. Но беше много мила. След малко смях и шокиране, тя каза “О, познаха”. И това беше много мило. Сигурно не казваше истината, но какво друго да каже”, разказва още Пол.

Предишни години титлата са печели Джон Леджънд, Скалата, Идрис Елба, Джордж Клуни и други.

Hero Slider