Показаха Марая Кери без фотошоп

Марая Кери е поредната звезда от шоу бизнеса, която се забърква във фотошоп скандал.

По-рано тази година колежката ѝ Лейди Гага и модният гигант Versace бяха разкритикувани, тъй като разликата между необработените кадри и тези от кампанията е буквално стряскаща. 
Сега под прицела е Марая и нейната фотосесия за списание Wonderland, заснета от Тери Ричардсън. В миналото Марая често се е оказвала в центъра на фотошоп скандали, като последния е от няколко месеца и е свързан с корицата на албума ѝ. Сега обаче имаме нагледни доказателства “преди и след”, от които се вижда колко драстично е променена певицата на страниците на списанието. 
От изданието Jezabel са се добрали до необработените кадри, на които виждаме как Кери изобщо не изглежда така, както на страниците на Wonderland. Крайният резултат ни показва една звезда на 44 г., която обаче по нищо не отстъпва на младите си колежки – гладка кожа, пищен бюст и тънка талия са само част от основните неща, които изпъкват на снимките. 
В първоначалния вариант нещата обаче не седят така. Тъй като Марая позира по бельо, имаме възможност да видим колко много е променена певицата след намесата на професионална обработка. 
Вижте за какво говорим в галерията! 
Снимки: Jezebel
Джесика Алба се съблече за Maxim
Миранда, ах, ти, лошо момиче!
InstaHottie: Най-горещите мъже модели в Instagram
Една поп дива на 45: Дженифър Лопес