Поглед зад сцената на завръщането на “Приятели” от Дженифър Анистън

“Все още грея от многото любов”, сподели Анистън в публикация в Instagram.

Поглед зад кадър ни сподели 52-годишната актриса само седмица след премиерата на филма, именуван “The One Where They Get Back Back Together”, който отново събра емблематичната шесторка – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър за малко не са били двойка и още акценти от завръщането на “Приятели”

С публикация в Instagram тя сподели още едно селфи с всички актьори, както и няколко други невиждани до сега кадри – включително и от срещата на Хейли и Джъстин Бийбър с Шуимър.

Специалното издание на “Приятели” развълнува феновете от цял свят. По повода и тематично българско кафене попадна в CNN. Собственикът на “Friends”, Елин Николов, сподели за собственото си вълнение по повода и за щастието му да създаде специално кътче в Пловдив, което почитателите на иконичния сериал да могат да посетят с удоволствие.

“Нямаш идея колко много фенове има в България”, споделя той и допълни как създаването на интериора за кафенето му е било най-добрият проект, който някога е започвал. “Опитахме да пресъздадем всеки детайл. Диванът беше доставен от Белгия, защото не намерих идентичен тук. Когато го направихме оранжев, чувството беше страхотно”, разкрива Николов.