Почина една от звездите от “Всички обичат Реймънд”

Почина звездата от сериала “Всички обичат Реймънд” – Дорис Робъртс, която се превъплъщава в ролята на майката на главния герой.

Американската актриса е снимала в още 34 филма, между които сериалите “Анатомията на Грей”, “Отчаяни съпруги”, “От местопрестъплението: Ню Йорк”. Всички обаче я помнят най-вече с ролята на свекървата във „Всички обичат Реймънд“ – Реймънд. Дорис е носителка на 5 награди “Еми”, четири от които – за участието си в сериала.

“Дорис Робъртс имаше енергията и духа, които ме възхищаваха. Тя никога не се спираше. Дали ще е за работа или за многобройни благотворителни инициативи или просто да бъде ментор на някой млад актьор, тя правеше всичко с огромна любов към живота и хората”, пише актьора Рей Романо в кратко комюнике.

“Наистина, отиде си цяла епоха. Моята великолепна свекърва и враг в сериала, беше завършен професионалист и аз съм научила много от нея. Тя беше забавна и обичаше живота, който живееше на максимум”, написа от своя страна Патриша Хийтън, която в култовия сериал играе снахата.