Почина Марк Салинг от “Клуб Веселие”

Актьорът Марк Салинг, известен с ролята си в сериала “Клуб Веселие”, бе намерен мъртъв близо до дома си в Лос Анджелис. Звездата сам е сложил край на живота си.

Адвокатът на Салинг потвърди, че актьорът е починал във вторник сутринта. “Марк беше мил и любящ човек, човек с голяма креативност, който правеше всичко възможно, за да изчисти грешките, които е допуснал. Той имаше пълната подкрепа на майка си и баща си, както и на своя брат. Те благодарят на всички за подкрепата им, но биха искали да бъде уважено личното им пространство” , гласи официалното съобщение на фамилията.

Близки до звездата разкриват, че той е направил опит за самоубийство и през 2017 година. Неговите адвокати обаче отричат ​​това.

Кори Монтейт от “Клуб Веселие” е починал от свръхдоза

35-годишният актьор очакваше да получи между четири и седем години затвор, след като през 2015 г. бе обвинен в притежанието на детска порнография. Година по-късно той призна вината си и бе освободен под гаранция от 150 000 долара. Миналата година, през август сключи споразумение със съда и очакваше окончателното решение на 7 март.

Това не е първата трагедия със звезда от сериала “Клуб Веселие”. Преди 5 години почина и актьорът Кори Монтейт, който бе открит мъртъв в хотелска стая във Ванкувър, а впоследствие стана ясно, че е починал от свръхдоза наркотици.