По случай Св. Валентин: Сватбата на Мона Гочева

Навръх празника на влюбените, певицата и актриса Мона Гочева, реши да сподели със своите фенове в социалните мрежи видео от сватбения й ден, който се състоя на 27 юли 2017-та.

Малко след сватбата на Мона Недева, прочула се от тийн сериала “Революция Z”, и режисьора Радослав Гочев, певицата качи няколко снимки от Голямия ден в профила си в Instagram.

Мона Гочева: Свалих 12 килограма за 12 дни

Днес за първи път публикува и видео от приготовленият преди сватбеното тържество, фотосесията на младоженците и техните шафери шаферки, както и най-забавните и интересни моменти от самата сватба.

Какво се е променило за последните близо три години? Най-вече това, че семейството на Мона и Радослав се увеличи с още един член – роденият преди почти месец Никола Гочев, кръстен на бащата и дядото на певицата.

Мона и нейната история “Не знаех, че съм бременна”

Мона стана майка на 19-ти януари, а почти цялата бременност, както и всички емоции, проблеми и предизвикателства, произлизащи от нея, тя непрестанно споделяше в YouTube канала си. 

Интересът към нея напоследък се засили още повече, поради което последователите й пожелаха тя да сподели и видео от сватбения си ден, а това, че тя го направи навръх Св. Валентин, само допринася към романтични дух.

Цялата сватба може да гледате тук:

Fashion Gallery