По мъжки: Хари, Уилям и Чарлз на премиера

Хари, Уилям и Чарлз се появиха на премиерата на серийния филм “Нашата планета”. Шоуто е ангажирано с изчезването на застрашените видове.

Вчера в Националния исторически музей в Лондон се проведе премиерата на социално-ангажираното шоу “Нашата планета”. На събитието се появиха за първи път от дълго време Хари, Уилям и Чарлз напълно сами.

Обикновено виждаме триото, придружени от съпругите им или от кралицата. Този път обаче тримата дойдоха без никого другиго, облечени в идентични костюми. На събитието се присъедини към тях и сър Дейвид Атънбъро.

Причината тримата да се съберат на официално събитие за първи път от 2017 година насам беше премиерата на сериен филм, обвързан със съдбата на планетата ни и изчезващите видове. “Our planet” ще бъде от 8 части, в които ще се проследят промените в природата в следствие от глобалното затопляне.

На събитието присъстваха още известни личности като Ели Голдинг, Дейвид Бекъм и синът му Бруклин. (Вижте галерията)

Събитието се случи по почти същото време, когато новините, че Хари и Меган са се преместили в новия си дом се появиха. От днес нататък двамата ще живеят във Фрогмор котидж.

Снимки: Profimedia