Плевнелиев потвърди връзката си с Деси Банова

Президентът Росен Плевнелиев разкри, че се радва на хармонична връзка със синоптичката на Нова телевизия Деси Банова.

Той винаги и бил лаконичен за личния си живот, но предпочете да потвърди новините, които излизат от седмица насам. Плевнелиев е категоричен, че двамата са заедно отскоро и любовта пламнала след развода му с бившата му съпруга Юлияна.

Деси Банова има връзка с президента Плевнелиев

Всички в България знаят много добре и аз никога не съм крил, че живях разделено за един много дълъг период с вече бившата ми съпруга Юлияна. Самата процедура по развода приключи. Ние се разведохме по взаимно съгласие. Аз съм свободен и гледам напред”, каза Плевнелиев.

Плевнелиев и Банова на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”

“Прогнозата за времето в моя личен живот е слънчева”, заяви той. “Ние се радваме на една прекрасна и нова хармонична връзка”, сподели Плевнелиев за Банова. “Аз не съм човек, който гледа от днес за утре”, коментира той плановете за личния си живот в интервю пред bTV.

Деси Банова се е разделила с бащата на детето си

По-рано стана ясно, че двамата с чаровната синоптичка се запознават през април, по време на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”, организирани от актрисата Деси Тенекеджиева. Двамата не спират да си говорят по време на събитието. Следват есемеси, а след това срещи, които показват. че двамата са един за друг.