Пийт Дейвидсън се облече като Кание Уест на наградите „Еми“

Пийт Дейвидсън се появи на наградите „Еми“, за да връчи приза за най-добър комедиен сериал на Тед Ласо. Това беше първата голяма публична изява на Дейвидсън след раздялата му с Ким Кардашиян през август.

Комикът беше облечен в незабележим на пръв поглед тоалет, но феновете му веднага забелязаха, че тоалетът му е…познат и побързаха да коментират в интернет пространството.

Той бе облечен буквално със същото яке и със същия панталон на Dickies, които Кание Уест носеше на Met Gala с Ким през 2019 г. 28-годишният артист носеше и слънчеви очила с бели рамки, които по принцип са запазена марка на Кание.

Това със сигурност е предизвикало и много емоции и асоциации у бившето му гадже – Ким Кардашиян.

Разликата е в идеята на двамата. През 2019 г. Уест умишлено облече незабележими дрехи, така че цялото внимание на пресата да се съсредоточи върху съпругата му Ким Кардашиян, която излезе в грандиозна „мокра“ рокля от Thierry Mugler.

Това не е първият път, в който Пийт променя визията си заради Ким. Преди това боядиса косата си руса, за да подхожда на Ким, след като тя изруси косата си, за да носи рокля на Мерилин Монро на Met Gala 2022.

Ким и Кание в момента са в процес на развод, докато Ким и Пийт, които се събраха, след като тя беше домакин на Saturday Night Live, в следствие на което го целуна в скеч. След това излизаха по-малко от година и прекратиха връзката си в края на лятото.