Пипа Мидълтън за тренировките по време на бременността

Официално е! Пипа Мидълтън потвърди, че тя и нейният съпруг Джеймс Матюс очакват първото си дете. Двойката обявява щастливата новина шест седмици след като се появиха слухове за това.

Мидълтън направи съобщението в британското месечно издание Waitrose Kitchen. В статията, озаглавена “Упражнения по време на бременност”, тя говори за първия си триместър и за фитнес рутината, която се налага да промени заради бебето.

Първи снимки на Пипа Мидълтън с вече растящо коремче

“Когато научих щастливата новина, че съм бременна, разбрах, че трябва да коригирам обичайната си тренировъчна програма от 4-5 пъти в седмицата и да намеря начин да продължа безопасно с упражненията през трите тримесечия”, казва Мидълтън.

“Аз съм фанатик на тема спорт и се порових в много книги и сайтове за упражнения по време на бременност, но съм разочарована от ограничената информация за това какво можеш и какво не можеш да правиш”, продължи тя. “Открих това по време на по-рисковия първи триместър. Тва е първата ми бременност, имах толкова много въпроси, които останаха без отговор.”

Пипа Мидълтън е бременна с първото си дете

За щастие, Пипа не страда от Хиперемезис гравидарум (непрекъснато и изтощително гадене и повръщане), каквото имаше сестра й Кейт Мидълтън през всичките си три бременности. “Имах късмет, че преминах през 12-те седмици без да страдам от сутрешно гадене. Това ми позволи да продължа живота си нормално и да продължа да тренирам. Забелязах промяна в тялото и увеличаване на теглото, но чрез ефективните упражнения чувствам, че то става по-силно, за да изкарам една здравословна бременност, раждане и последващо възстановяване”, казва още Пипа.