Пинк: “Битката с COVID-19 беше най-трудното предизвикателство за мен като майка”

Месец, след като Пинк разкри, че тя и синът й са се заразили с вируса, певицата споделя за трудностите, които е изпитала, в есе за NBC News.

“Този уикенд е Денят на майката и това ме накара да се замисля, че макар и да е голямо предизвикателство, карантината по време на COVID-19 е хубав подарък за мен и децата ми”, започва Пинк в есето си. “Да бъда наведнъж майка, учител, готвач, съветник и преследвач на мечти не е никак лесно. Затова до всички майки навсякъде – вие сте страхотни.”

“Да се боря с COVID-19 заедно с тригодишния ми син беше най-трудното предизвикателство за мен като майка – едновременно физически и емоционално. Седмици, след като получихме тестовете, синът ми продължаваше да е болен и с температура. Беше наистина страшно да не знаем какво следва”, продължава 40-годишната певица.

Прочетете още: 3-годишният син на Пинк също боледува от коронавирус

“Но историята ни никак не е уникална. Има майки из цяла Америка, из целия свят, които се изправят пред същите предизвикателства всеки ден.” Изпълнителката на “True Love” допълва, че за много семейства е още по-трудно, защото не могат да си позволят да се изолират у дома, а сапунът е дори невъзможен лукс.

Затова тя призовава всички ни да се поставим на мястото на тези хора и да помислим какво можем да направим, за да опазим безопасността на децата от тези семейства.

Как оцеляват звездите под карантина