Пийчес Гелдоф починала от свръхдоза

Оказа се, че дъщерята на музиканта Боб Гелдоф и Пола Уейтс – Пийчес е починала от свръхдоза, а не от диета.

Макар всички да се кълняха, че звездната щерка е спряла да употребява дрога, след раждането на децата й, нейният съпруг Том Коен призна в съда тези дни, че тя се е върнала към старите си навици.

Той обясни, че Пийчес е започнала отново да се друса през този февруари. Още по-шокиращото е, че и той се включвал в нейния ежедневен наркотичен ритуал и то докато децата им са вкъщи. “И двамата взимахме хероин, докато децата спят”, призна Коен.

Следователите разкриха, че в кръвта на Пийчес е имало фатални количества кодеин, морфин, метадон и хероин, които са довели до смъртта й. За да не остане нещо недоизяснено, и патологът, който е извършил аутопсията на звездата потвърди, че е имало прободни рани по тялото й. В дома на младото семейство пък е било открито пакетче с 6,9 грама хероин, заедно с други пособия за друсане, като памук, изгорели лъжици и лимонена киселина.

25-годишната Пийчес Гелдоф беше намерена мъртва в дома си в началото на април. Тя остави съпруг и две невръстни момченца, едното от които навърши годинка същия месец.