Пи Диди прати Дрейк в болница

Пи Диди прати своя колега Дрейк в болница след скандал пред нощен клуб в Маями, Флорида.

Двамата са се сбили пред популярно заведение в 4,30 сутринта в понеделник. Очевидецът на случката Сам Снийк публикува в Twitter информацията, че Дрейк е в болница с изкълчено рамо.

Пред TMZ друг източник пък разкрива, че Пи Диди е нападнал Дрейк, крещейки му: “Никога няма да проявяваш неуважение към мен”. Според запознати враждата е започнала заради песен, която Дрейк измъкнал изпод носа на своя колега. Сега пък въпросното парче 0 to 100/The Catch Up има две номинации за наградите “Грами”.

Източник разкрива, че парчето е било предложено и на двете звезди в началото на тази година. Диди я пренебрегнал (явно не завинаги!), докато Дрейк се възползвал от офертата. Това обаче не се понравилно на колегата му. Причината двамата да се сбият чак сега е, защото това е първото им засичане по клубове или събития след излизането на песента.

Има и друга версия за скандала между двамата рапъри. Според нея става дума за жена. Източници разкриват, че ябълката на раздора е сексапилната изпълнителка Каси, която е гадже на Диди. Е, Дрейк вече има опит с любовните триъгълници. Преди време той и Крис Браун се биха заради Риана, а сега е обвинен, че спи и с другото гадже на Крис – Каруче Трен.

Снимки: Profimedia