Певицата Холзи роди първото си дете

Вчера Холзи сподели красиви черно-бели снимки от раждането.

Ендър Ридли Айдън – така се казва първата рожба на 26-годишната изпълнителка на “Without Me”.

“Благодарност. За най-рядкото и еуфорично раждане. Осъществено със силата на любовта”, написа Холзи в публикация с кадри, събрали емоциите от раждането.

Бебето се е родило на 14 юли, разбираме още от поста на певицата. Това е първото й дете, както и на половинката й, сценариста Алев Айдън.

За съжаление, това обаче не бе първата бременност на Холзи. Още през 2016 година, преди кариерата й да се бе развила, тя е загубила дете след спонтанен аборт, и то малко преди изпълнение.

Въпреки това певицата се е качила на сцената. “Беше най-ядосаното ми изпълнение през живота. В този момент си помислих, че вече дори не се чувствам към човек”, спомня си Ашли Николет Франджипани, както е истинското й име.

През годините тя многократно споделя за преживяното с цел да помогне на други жени, преминали през същото. “Обвинявах се за аборта, защото исках да съм майка повече отколкото исках да съм звезда, искам го повече от всичко на света”, споделя още за трудностите си Холзи. За щастие, днес мечтата й се осъществи.