Петя Буюклиева: Тресе ме критическата

Петя Буюклиева разкри защо е възникнал конфликт между нея и Катето Евро в Къщата на “Big Brother All Stars”.

“С Катето сме през две години и двете ни тресе една критическа… Видях какво се върти непрекъснато за мен пред зрителите и реших да си кажа всичко”, заяви певицата относно скандала, който възникна между двете.

Петя се оплака и от начина, по който е представено участието й. Тя призна, че е плакала цяла нощ, защото не може да понесе това, което са видели зрителите. “Представена съм като черната овца. Съпругът ми, като ме видя, ми каза: “Това не е моята Петя!”. Това, което са показали до момента е може би една стотна част, от това което съм аз. Измислили са ми роля”, оплака се Буюклиева в предаването “На кафе”.

“Най-невярното е, че съм глезла, че само се гримирам. Вижте, хора – за моите 55 години, аз искам да изглеждам добре. 15 минути се правя, за да мога сред всички тези красавици и плейбойки да изглеждам добре. Най-невярното е, че не съм се включвала в работата. Но вижте ми ръцете! Вижте раната, отрязах се с един много остър нож. Получих аритмия преди да вляза и пия лекарства, които разреждат кръвта ми и не можа да ми спре. Лекарят в “Токуда” се бори час и половина – не се заши, а се залепи”, допълни естрадната певица.

Ивайла Бакалова заживя в Дубай
Вижте БГ звездите без грим
Петя Буюклиева и Катето Евро започнаха война