Петя Буюклиева и Катето Евро започнаха война

Петя Буюклиева започна жестока война срещу своята съквартирантка в Къщата Катето Евро.

Тя обвини актрисата, че е имала непристойно поведение. Певицата изигра сценка, като подлъга съквартирантите под формата на игра да познаят коя известна личност се е съблякла гола до кръста на светско парти. Накрая тя подсказа, че въпросната звезда е на 58 години. Тогава всички се усетиха, че визира Евро.

Актрисата остана шокирана от обвиненията на Буюклиева и категорично заяви, че това е лъжа. “Ти си една лицемерка. Вчера ми каза „Обичам те“. Радваш се за детето ми, радваш се за внучето ми, а сега казваш, че си показвам циците”, изригна Катерина Евро.

“Как не те беше срам да го кажеш това нещо? Аз съм в шок. Повече няма да говоря с теб, по никакъв повод. Много ниска топка, мило”, заяви още актрисата. Това допълнително обтегна отношенията в Къщата и най-близките приятелки на Катето в Къщата – Калина и Пламена, обявиха, че повече няма да говорят с певицата.
Вчера стана ясна и каква ще бъде голямата награда в “Big Brother All Stars”. Съквартирантът, който бъде избран от зрителите за победител, ще получи ключове от луксозен джип.

Участниците научиха за какво се борят снощи и това определено провокира засилване на конкуренцията между тях. Кой ще спечели, ще разберем в понеделник.