Патрашкова и Златка ще водят предаване

Кристина Патрашкова и плеймейтката Златка Димитрова са успяли да се договорят за собствено шоу по Нова телевизия.

Предаването ще се казва “Какво искат жените” и ще се излъчва всяка събота, стартирайки на 13 април. Шоуто ще има и трета водеща – това е напористата бъбривка от “На кафе” Деляна Маринова-Джуджи.

Триото ще кани всяка седмица известни мъже, с които да говорят за жените и за връзките. 
“Някои от тях ще ни изненадат с непознатата си чувствителна същност, други ще затвърдят суровия си имидж, а трети ще ни провокират с нетрадиционните си гледни точки и откровения”, обещават водещите. 

За да проверят знаят ли гостите им какво искат жените, всеки път ще им поставят различни задачи – от писането на романтична поема до специални изненади, които мъжете ще трябва да измислят и организират съвсем сами. На финала тежката дума ще имат дамите, които ще трябва да определят кой се е представил най-добре и кой от гостите заслужава почетната грамота “Жените искат теб”.
“Различно, разчупено, емоционално и позитивно” ще бъде шоуто според Златка, която отдавна беше заявила желание да пробие в телевизията като водещ.  

За нас остава любопитството да видим дали момичето, което предположи, че Белгия е столицата на Сърбия, разбира женското сърце по-добре от географията! 

Виж още:
Видео: Най-големите звезди в началото на кариерата им
Защо Бионсе се чувства по-секси от всякога?
Idealia BB крем от Vichy с премиера в България с MissBloom
Как да разгорещиш сексуалния си живот