Първите плеймейтки в онлайн гласуването

Онлайн гласуването за новата Мис Плеймейт 2014 тече с пълна сила.

Най-много гласове засега има красивата брюнетка Криси, която засега води в оспорваната надпревара. 26-годишната красавица е от Мездра и работи като барман. Тя е последвана от 22-годишната Вики – със 116 гласа по-малко от Криси. Тя е от София и работи като крупие в казино. Челната тройка се оформя с Катя, която е най-младата финалистка в конкурса тази година. Тя има 76 гласа по-малко от Вики.

За още новини и снимки от света на мъжката библия, последвайте Playboy Bulgaria във Фейсбук

Четвърта във временното класиране е Рени, която в момента завършва втора икономическа специалност. На нея не й достигат 69 гласа, за да влезе в челната тройка. Пета е финансистката Рали, само с два гласа по-малко от Рени. Вижте всичките 12 финалистки тук. 

Победителката ще бъде обявена на грандиозно парти в края на януари. А изборът ще направят читателите – като гласуват на www.playboy.bg.

Конкурсът всяка година е едно от най-чаканите светски събития у нас. Именно бленуваната титла Мис Плеймейт донесе слава на Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова и Елена Кучкова, които от обикновени момичета се превърнаха в звезди.