Първият кралски ангажимент на Меган Маркъл

Само няколко дни след като официално обявиха годежа си, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на първия си кралски ангажимент като двойка.

Двамата прекараха цял ден сред жителите на Нотингам, които им спретнаха топло посрещане. Принцът и годеницата му първо посетиха Националния мозей на правосъдието, а след това присъстваха на благотворително събитие, свързано с борбата със СПИН. Накрая се отбиха и в Академията на Нотингам.

Любовната история на Хари и Меган

Тълпи от хора се струпаха, за да могат лично да се срещнат с Хари и Меган, и да ги поздравят за годежа им. Очевидно е, че британците обожават актрисата, а тя самата се чувства комфортно, изпълнявайки новите си задължения. Маркъл не спираше да се усмихва, докато разговаря с малки и големи.

Хари пък бе неотлъчно до нея, напътствайки я и държейки ръката й. Прави впечатление, че двамата показват много по-свободно любовта си, за разлика от Уилям и Кейт, които на такива събития се стараят да спазват протокола. 

Домът на Меган Маркъл

За първия си ангажимент като кралска особа, Меган беше селектирала асиметрична пола в бежово, черно поло и актуалните набрани ботуши. Двамата с Хари бяха координирали визиите си, залагайки на тъмносини палта.

Снимки: Profimedia