Парис Хилтън вдига сватба

Парис Хилтън намери мъжа на мечтите си и е готова да мине под венчило с него. 36-годишната богата наследница се похвали, че се е сгодила за приятеля си Крис Зилка.

Блондинката сподели кадри от романтичния момент, в който актьорът й предлага брак, паднал на колене пред нея. Това става по време на почивката им в Аспен, Колорадо. “Толкова съм развълнувана, че ще бъда с любовта на живота си. Никога не съм се чувствала толкова щастлива, сигурна и обичана. Той е идеален за мен по всякакъв начин и ми показа, че приказките наистина съществуват! Веднага казах “да”, сподели Парис.

Тя разкри, че годежният пръстен е повече от страхотен, а тя цялата треперела от вълнение, като го зърнала. Почитатели на звездата веднага коментират, че бижуто е с огромен диамант, който може да заслепи всеки.

Двойката е заедно от две години. Двамата обаче се познават от много преди това и са близки приятели. “Още от първата ни среща разбрах, че има нещо специално в него. Никога в живота си не съм срещала човек, който е толкова лоялен, отдаден и обичащ. Знаех още от самото начало, че искам да бъда с него завинаги”, казва след това Парис.

Самият Зилка също не крие възхищението си от своята любима. “Парис е най-красивата и невероятна жена. Чувствам се най-щастливия човек в света, ще се оженя за моето мечтано момиче. Невероятно е, че ще прекараме заедно остатъка от живота си”, заявява актьорът пред сп. People.