Парис Джексън показа нов татус с гола снимка

19-годишната дъщеря на покойния Майкъл Джексън – Парис, има нова татуировка и се похвали с поредица от голи снимки в Instagram.

На единия от кадрите, моделът показва процеса по направата на новата й мастилена рисунка, а след това и крайния резултат. Новият й татус представлява линия от чакра символи, които са позиционирани между гърдите й.

Това не е първия път, в който Парис споделя свои голи снимки. “Нудизмът е стартирал като движение за “връщане към природата”,”изразяване на свобода”,”да бъдем по-здрави” и дори можем да го наречем философия,” сподели тя с последователите си през май. “Да си гол е част от това да си повече човек, а на мен ми помага да се чувствам по-свързана с майката Земя.”

Не е ясно обаче дали новата й татуировка е посветена на баща й, чиято годишнина от рождението му бе преди броени дни. Те споделя, че Майкъл е единственият човек, който й е показал какво е истинска чувствителност и й е дал здрави морални устои, за да живее и да мечтае.

“Никога повече няма да чувствам любовта по начина, по който я чувствах с теб. Винаги си бил с мен и аз винаги съм била с теб. Въпреки че аз не съм ти и ти не си аз, знам с цялата си душа, че сме едно и също. Благодаря ти за магията, завинаги!”, сподели 19-годишната дъщеря под кадър с баща й.