Парис Хилтън нападна мъж

Мислехме, че наследницата на империята Хилтън вече се е кротнала, но уви…

Парис отново скандализира. Този път блондинката нападна мъж, и то в дома си. Да, знаем, че е доста крехка, но в свадата са участвали и мъже.

Актьорът Джеръми Джаксън (познат като сина на героя на Дейвид Хаселхоф в “Спасители на плажа”) обяснява, че Парис, нейния приятел Брандън Дейвис и няколко техни приятели го пребили по време на кавга. Всичко това се случило в дома на наследницата миналия уикенд по време на щур купон.

Джаксън дори споделя, че риалити звездата Джасмин Уотс строшила бутилка ликьор в главата му и го оставила да кърви с опасна рана.

От своя страна пък Парис обяснява как на купона по-малкият й брат Барън е пострадал сериозно в мелето. Момчето дори си пусна снимка, с която да покаже последствията от инцидента.

И в крайна сметка кой кого, как и кога е пребил, не става ясно. Била е извикана и полиция, но никой от присъстващите не пожелал да обясни какво точно се е случило.

Самата Парис пък сподели в социалната мрежа: “Неверни слухове. Този мъж нахълта в дома ми неканен. Нямахме представа кой е той. Мои приятели му казаха на няколко пъти да напусне, но той отказа. Всичко, което исках, от него беше да си тръгне”.

10+1 най-секси брюнетки в шоу бизнеса
15 неща, които не знаете за тези звезди
Звездите, които украсиха мъжката библия