Папараци заснеха див скандал между Анджелина и Брад

Лют скандал между Анджелина Джоли и Брад Пит беше уловен от обектива на папарак в Австралия.

Двойката е щракната докато спори ожесточено на балкона на хотелската си стая. А ако се съди по жестовете на Брад, очевидно той е повече от бесен. Анджелина пък изглежда сякаш всеки момент ще се разплаче, след това запалва цигара.

Кадрите бяха публикувани в списание In Touch и веднага разпалиха поредния слух, че бракът на двамата е разклатен. За проблемите на Брад и Анджи се говори от години, но никога до този момент не бяха улавяли драмите им на снимка.

Съвсем наскоро пък Анджелина сподели, че смята да се превърне в по-добра съпруга. “Решила съм да се науча да готвя. Определено има моменти, в които ми се иска да бъда по-добра съпруга на Брад”, обясни тя пред Today Show по NBC.

“Бракът промени много неща между нас. Даде ни усещане за сигурност и комфорт. Ние сме заедно от 10 години, но искахме да се ангажираме с живота си като семейство, не защото нещо ни липсваше, а защото бяхме абсолютно сигурни, че искаме да бъдем заедно. Сватбата ни беше наистина прекрасна, защото на нея присъстваха и децата ни”.

Действията на актьорите обаче говорят друго, защото Анджелина все по-често се появява сама на събития.

Най-стилните моменти на Брад и Анджелина
Всички обичат Джоли: 15-те най-добри визии на актрисата през годините