Пълният списък с участници в “Биг Брадър”

12 участници влязоха в Къщата на “Бих Брадър: Most Wanted” снощи.

Първи прекрачиха прага фолк изпълнителят Константин и продуцентът Димитър Ковачев-Фънки, които получиха и първата си мисия. Двамата трябваше да разпределят участниците на индианци и каубои, които съответно ще трябва да живеят в нищета или в богатство в следващите дни.

В Къщата влязоха още майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева и плеймейтката Светлана Василева, която не пропусна да обясни колко щастливо живее с Християн Гущеров, все още съпруг на певицата Мария. Василева бе в сезона “ВИП Брадър” през 2015 година заедно с Джино Бианкалана и Луна, които отново ще обитават Къщата в Нови Хан.

Очаквано, влезе и ловецът на бежанци Динко, който се обяви за шеф на къщата, още преди да влезе в нея. “Влизам в “Биг Брадър”, защото трябва поне един нормален човек да има вътре. Аз ще бъда шефът на Къщата. Който не му понася – да се изнася, има време”, казва той. Рапърът Dee е следващият, който влезе. Познаваме двамата и от участието им в реалитито “Фермата”.

Другите участници са Кирил, който се представя за финансист в САЩ и участник в едно от предишните издания на “Биг Брадър”, фолк певицата Дебора и готвачката Мариела Нордел, известна от “Мастър Шеф”.

Истинска изненада бе появата на Зорница Линдарева, която преди години имаше връзка с мъжа на Жени Калканджиева – Тачо. “Дори не мога да кажа, че участието ми в първия “ВИП Брадър” е едно от най-полезните неща, а е най-полезното нещо, което съм имала през живота си”, казва Линдарева.