Пак скандал с Риана

Риана за пореден път предизвика грандиозен скандал.

И то не с облеклото си, което обикновено липсва, а с изказване по очевидно неясни за нея теми.

Певицата написа в социалната мрежа статус, който разгневи феновете й. Заради думите й “Освободете Палестина”, много от нейните почитатели дори я обвиниха в антисемитизъм.

В момента двете страни продължават да водят атаки помежду си и съвсем скоро конфликтът може да се превърне в истинска война. След развихрилия се скандал, певицата набързо изтри съобщението.

Разбира се, по-късно Риана заяви, че не застава на ничия страна в конфликта, а просто иска всичко да спре и най-сетне да се постигне мир.
Рири най-редовно се забърква в скандали. И все се случва уж случайно! Преди време арестуваха собственик на бар в Тайланд, след като певицата се похвали в Twitter, че в неговото заведение е видяла “супер секс шоу”. Малко преди това пък властите задържаха две момчета по обвинение за трафик на застрашени видове животни, след като Рири пусна в Instagram снимка с примат от вида лори, който е защитен от закона.
Последва пътуване на изпълнителката до Абу Даби, където предизвика недоволството на местните заради нейни снимки, на които позира като мюсюлманка пред Голямата джамия. И я изгониха! Какво да ви кажем, Рири си е беля човек!

Снимки: Profimedia