Ози и Шарън Озбърн се събраха

Ози и Шарън Озбърн шокираха света, появявайки се заедно на музикално събитие.

Съпрузите, които скандално се разделиха преди броени дни, решиха да отидат заедно на пресконференция по повод фестивал, който Ози и Кори Тейлър от Slipknot правят в края на месец септември. Шарън бе там в ролята си на мениджър на бандата на мъжа си Black Sabbath.

 

Известната рокаджийска съпруга преглътна обидата и излезе на сцената, където представи Ози и останалите огранизатори на метъл фестивала. Двамата дори се прегърнаха, с което още повече изненадаха присъстващите.

“Жените ни са много важни за нас”, каза Ози и заяви категорично, че именно тя е “шефът” у дома и допълни, че се надява тя да продължи да движи кариерата му, въпреки всичко. И все пак не стана ясно дали двамата са изгладили различията и са си дали втори шанс.

Двойката обяви раздялата си в събота, като се дискутираха две версии за това – изневяра от страна на Ози и проблемите му с алкохол и наркотици. Изпълнителят бе категоричен, че е трезвен в последните три години и половина.

“Наистина мисля за себе си, за това какво наистина искам. Защото съм на 63 и не мога да продължавам да живея така”, каза от своя страна Шарън, като не разкри защо се е разделила с музиканта.