Отношенията на Брад и Сиена се задълбочават

Брад Пит търси новата дама на сърцето си! Но дали това е актрисата Сиена Милър?

Холивудският сексимвол е сам за пръв път от почти две десетилетия, след като се раздели със съпругата си Анджелина Джоли. Краят на отношенията им се оказа много тежък и за двамата, но актьорите са категорични, че ще изгладят различията си в името на децата. “За мен този период беше една възможност да се посветя на слабостите и провалите ми,” заяви Пит пред списание GQ през май.

Изглежда Брад не само излиза по-силен от тази ситуация, но вече е готов и за нови романтични отношения. Преди няколко седмици холивудските таблоиди го свързаха с колежката му Сиена Милър. Сега изглежда, че отношенията им се задълбочават. Източник заявява пред списание US Weekly, че двамата вече са били на няколко срещи. 

Брад и Сиена се познават от работата си по лентата The Lost City of Z, на която той е продуцент. Слухове за нещо повече от приятелство се появиха, след като на вечеря в Лос Анджелис, на която присъствали 25 души от екипа на филма, Пит и Милър изглеждали много близки.

Преди седмици пък 53-годишният актьор и 35-годишната му колежка били забелязани отново заедно. Пит посетил фестивала Гластънбъри във Великобритания, заедно с колегата си Брадли Купър, а там двамата се присъединили към Милър. “Всички те са много добри приятели и често излизат заедно,” продължава източникът на US Weekly.

Засега не е ясно дали отношенията на Брад и Сиена ще прераснат в нещо повече. Актрисата, която има 5-годишна дъщеря на име Марлоу, не е имала сериозна връзка откакто се раздели с годеника си Том Стъридж през 2015 г.