От “Приятели” създават тематична линия дрехи

Актьорите вече сами демонстрираха част от мърча с публикации в социалните мрежи вчера.

Два месеца, след като Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър се събраха отново, приятелите на екран и в реалния живот продължават да радват феновете си с нови изненади.

Този път те разкриха първия официален мърч – колекция от дрехи и аксесоари, тематични за сериала с кадри от известни сцени и реплики, които всеки почитател на “Приятели” ще познае.

Вчера всички от актьорите споделиха снимки с поне един модел от лимитираната серия и разкриха, че върху проекта работят през последните месеци.

За да създадат колекцията, те са я разделили на няколко различни периоди. Първата, достъпна в момента, обхваща емблематични сцени от първи до трети сезон.

В своите публикации Джен, Кортни и Дейвид разкриха, че даряват половината от своите печалби към избрани от тях благотворителни организации.

Лошите новини? Колекцията няма да се презарежда след изчерпването на количествата. Така че, ако искате да сте сред малкото притежатели на чаша, шапка или тениска на “Приятели”, възползвайте се сега. Ще намерите продуктите тук.