Остават броени дни до HippieLandia Music Festival!

Броени дни остават до най-новото музикално събитие у нас – HippieLandia Music Festival.

Фестът започва този петък и ще се проведе в рамките на 2 парти нощи – на 1 и 2 юли. Мястото на събитието е Парка на Летище София. Хедлайнери на първото издание на HippieLandia ще са GORGON CITY, NETSKY, GUSGUS, Cooh&Avigeya, Black Sun Empire и HVOB, a освен тях програмата включва богат лайнъп от артисти от световната и локална сцена. Фестивалният билет за двата дни е на цена от 45 лв. Еднодневният е с 8 лв. по-евтин.

Началото на фестивалния маратон ще бъде дадено в петък вечер (1 юли) още в 21.00 ч., а забавленията ще продължат много след изгрева на 3 юли (неделя). Парчетата от чисто новия албум на Netsky – III, авторската музика от космоса на Cooh & Avigeya, както и любимата марка дръм енд бейс на българските фенове от Black Sun Empire са само част от акцентите, които ще открият музикалната програма на главната сцена. Родните представители Funkware и Phirah ще открият и закрият фестивала със специално подбраната си ликуид дръм енд бейс, фънк и соул музикална селекция.

Освен музикалният маратон, организаторите на HippieLandia са подготвили и разнообразни активности. Иновативните транспортни решения на Halfbike ви дават възможност да тествате някое от техните колела от бъдещето, да направите кръгче, както и да се придвижвате с тях по време на фестивала.

Дамите със сигурност ще бъдат въодушевлени от татуировките с естествена къна (маханди), които Стела Христова – Сачи, ще рисува върху телата им.

Фестивалната мода е неизменна част от всяко подобно събитие и за целта сме извикали съвременния дизайнер Евгени Вацов – Fingah, който ексклузивно ще представи чисто новата си колекция – World Hate Design по време на фестивала. Ще имате възможността да разгледате и да си закупите по нещо от нея, за да облечете в подобаващия ХипиЛандия стил!