Ослепителна! Шарън Стоун по бански и без капка грим

Помните ли изкусителката Шарън Стоун, която през 1992 година оставяше всеки мъж без дъх с ролята си в “Първичен инстинкт”?

Е, фаталната жена продължава да е ослепителна и 24 г. по-късно. Актрисата публикува в социалната мрежа Instagram свой кадър край басейна на дома си в Лос Анджелис. На снимката тя е по бански, без капка грим и никаква намеса на фотошопа. И блондинката изглежда убийствено добре, макар да наближава 60-те. Отдолу тя е написала “Охлаждайте се!”, а феновете й приветстваха кадъра с хиляди одобрителни коментари.

“Не искам да притежавам неостаряваща красота. Искам да бъда жена, която изглежда по най-добрия начин за годините си. Имаше един момент в 40-те ми години, когато взимах бутилка вино и се заключвах в банята, казвайки: “Няма да изляза, докато напълно не приема начина, по който изглеждам в момента”, заяви Шарън пред сп. Shape преди години. Тя е категорична, че трябва да поддържаш тялото си със спорт и здравословен начин на хранене, но и да не спираш да бъдеш секси и да флиртуваш на воля.

“Все по-нагло флиртувам, но мисля, че мъжете не осъзнават поканата ми. Никога не ме канят на среща!”, сподели актрисата и допълва: “Ако мислех, че да съм секси, е да се старая да съм същата, както по времето, когато заснех “Първичен инстинкт”, на всички щеше да ни е трудно”.