Още снимки на Ким за Paper – и този път ще видите всичко!

Ким Кардашиян опита да “счупи интернет” с голите си снимки за списание Paper и май ѝ се получи. 

Новите снимки, които бяха разпространени днес, показват Ким чисто гола в преден план (по-надолу в галерията ще ги видите без цензура).
След като от изданието пуснаха първите два кадъра от фотосесията, звезди и фенове изразиха своите чувства относно фотосесията в Twitter. Най-остра беше актрисата Ная Ривера, която директно изказа мнението си под снимката на Ким в нейния профил в Instagram. 
“Обикновено не бих го коментирала… Но все пак, ти си нечия майка…”, написа Ная. Поп певицата Лорд също имаше подобен коментар, написвайки в свои туит просто “Майка…”
Много от потребителите на социалните мрежи веднага разкритикуваха списанието за нереалните пропорции, с които са дарили риалити звездата. Гримьорката на Ким обаче заяви, че те се дължат единствено на “масло и чудесно осветление.”
Междувременно от Paper използваха момента и пуснаха още две снимки, като на едната Ким показва наистина всичко. Според запознати, фотосесията изобщо не е била планирана по този начин. Фотографът Жан-Пол Гауда просто е искал да пресъздаде свой кадър с чаша шампанско от преди 30 години, но след това с Кардашиян си допаднали и решили да експериментират. 
“Той ѝ предложи да скъса роклята и тя много хареса идеята,” допълва източникът.