Още един ангел напусна Victoria’s Secret

Новината идва веднага след като беше обявено, че Карли Клос напуска модната марка.

Името на ангела е Даутцен Крус, която си тръгва след 6-годишна работа за бранда. Това бе потвърдено и от Eд Разек, главен маркетинг мениджър на VS.

“След като публикувах новината, че Карли Клос напуска VS, получих няколко съобщения защо не съм споменал нищо за напускането на Даутцен в края на миналата година. Справедлив въпрос. Простият отговор е, че трябваше да ви кажа”, пише Ед в Instagram.

Даутцен имаше изгодна възможност в Европа и това щеше да е в конфликт с нейните задължения към VS. Така че, по искане на нейния агент, ние я освободихме от договора“, добавя мениджърът на модната марка.

“Не е имало конфликт. Нито враждебност. Нито една от глупостите, които прочетох в Instagram. Тя имаше чудесна възможност за бизнес и ние искахме да бъдем справедливи към нея, защото я обожаваме и уважаваме. Това е всичко. Честно казано, аз смятам, че Даутцен е една от най-зашеметяващо красивите жени в света. И винаги ще го мисля. Казвал съм й го много пъти. Сега вече знаете истината”, допълва още Разек.

Даутцен роди в края на юли миналата година второ дете, но това не й попречи да се върне на модния подиум в началото на декември, като един от ангелите на Victoria’s Secret. Сега обаче явно ще трябва да свикнем да я виждаме като лице на други марки.

Снимки: Profimedia