Осем звезди влязоха в Къщата на Big Brother All Stars

Осем звезди се включиха в приключението Big Brother All Stars, дни след като Джино Бианкалана спечели VIP Brother.

Първа прага на Къщата прескочи Деси Слава, която веднага получи тайна мисия. През цялата вечер, певицата получаваше задачи от Биг Брадър, които тя трябваше да изпълнява незабавно. Успехът на мисията зависеше от публиката, която гласуваше дали тя се справя или не. И макар блондинката на няколко пъти да не успя да се справи успешно, все пак зрителите сметнаха мисията за изпълнена.
Веднага след изпълнителката влязоха Къци Вапцаров, Евгени Минчев, който бе един от постоянните коментатори на последния сезон на VIP Brother и Ваня Червенкова. Моментално стана ясно, че Ваня съди Евгени от година насам за ĸлeвeтa и нaнeceнa oбидa. Дeлoтo oщe e в xoд и най-вероятно добрия тон между двамата ще е за кратко. 
Следващите, които прекрачиха прага на Къщата бяха звездата от “Къртицата” Борислав Атанасов, певицата Йоана Захариева, която в момента се заминава с ресторантьорство, Соня Колтуклиева и футболистът Ваня Джаферович, който спечели петия сезон на реалитито Survivor.

Участниците веднага бяха въвлечени в игра със сфери. Всеки един от съквартирантите трябваше да избере по една сфера, в която се криеха късмети. След края на играта се оказа, че Деси Слава ще трябва да остане без никакъв багаж и лични принадлежности до края на престоя си в Къщата, Йоана Захариева пък ще е ниминирана в следващите две седмици, докато Борислав има имунитет за същия период.